Min løype: Minnie-Oh 

Det blir mye å velge mellom den 16. september. Vi har spurt artisten Minnie-Oh, om hva hun skal få med seg under kulturnatta.

 

Food truck bonanza:
Mye deilig mat samlet på et sted! Helt klart verdt en smak! 

 

Natt på museet – mumiene i det gamle Egypt for hele familien:Jeg elsker historie! Å gå blant skjeletter og hodeskaller etter mørkets frembrudd må føles som å være med i en ekte Indiana Jones-film! Spennende!

 

Roald Dahls 100 års-jubileum:
Sjokoladeverksted, magiske drinker og Roald Dahls ville historier i ett, høres ut som en uslåelig kombo, spør du meg!

 

HV-festival:
Jeg elsker konseptet Haralds Vaffel, særlig på døsige søndager. At de nå drar i gang en liten hiphop-festival i Gamlebyen, er et stort pluss i boka!

 

St. Hallvard guttene i Grønland kirke:
Jeg har bodd i nærheten av Grønland kirke i årevis og har alltid vært fascinert av bygningen og glassmaleriene. Kirker har en egen atmosfære. Guttekor er noe av det vakreste jeg vet, så dette kan bli vakkert. 

 

Stockhausen: Sternklang
Skulpturparken på Ekeberg er et av mine favorittsteder i Oslo. Å få oppleve den på kveldstid, akkopagnert av dette stykket, blir garantert en flott opplevelse.


Du kan lage din egen kulturnattløype! Du trykker bare på stjernen ved siden av det du ønsker å se, så lages det et eget kart for deg under fanen  «min løype»

#Oslokulturnatt