Om Oslo kulturnatt

Hvor
På ca. 150 steder! Arrangementene er sortert etter: Musikk, kunst, historie, dans, teater, film, kulturutveksling, bygg, litteratur og utforsk. Du kan også sortere arrangementene etter tid eller sted.

Når
Fredag 15. september 2017. Det er ulike åpningtider hos alle.
Det tidligste arrangementet starter 11.00 og det seneste stenger 03.00.

Planlegg kvelden:
Lag din egen løype når du er inne på programsiden! Slik blir det lettere å orientere seg. Løypen din finner du på “min løype” og den kan også deles.

Billetter
Det trenger du ikke. Det er bare å møte opp hvis ikke annet er spesifisert i teksten.

Pris
Gratis inngang alle steder.

Organisering
Oslo kulturnatt arrangeres av Kulturetaten, Oslo kommune i samarbeid med byens kulturliv, institusjoner, organisasjoner, kunstnere, artister og næringsliv.

Publikumsundersøkelse
Kulturetaten har i samarbeid med flere arrangører gjennomført publikumsundersøkelser på Oslo kulturnatt i 2015 og 2016. Her er resultatene fra 2016, med noen sammenligninger fra 2015. Ny undersøkelse vil bli gjort for årets kulturnatt også.

Kontakt
facebook.com/oslokulturnatt

Med Kulturnatten ønsker vi å synliggjøre hvor mye og hvor mye bra kulturaktivitet det er i Oslo. Det er en mulighet for Oslo-folk å bli kjent med byen sin, og for tilreisende til å bli kjent med hovedstaden. Vi vil senke terskelen for å oppsøke kulturinstitusjoner, og forhåpentligvis bidra til at flere oppdager byens brede og smale tilbud.

 

#Oslokulturnatt