Synne Myhre fra Visit Oslo gir deg sine løypetips

Synne Myhre jobber til daglig med å vise alt hva Oslo har å by på for turister. Avdelingssjefen for vertskapstjenester i Visit Oslo elsker musikk, synes hun er heldig som får oppleve mye spennende gjennom jobben. Nå gleder hun seg til å delta som publikum for første gang på Oslo kulturnatt kommende fredag. Her er hennes løypetips.

Har du vært på Oslo kulturnatt før?

Jeg har aldri vært kulturnatten før, selv om det har vært «nesten» mange ganger. VisitOSLO og Oslo Visitor Centre var deltager i 2015, så sånn sett har jeg vært med på Oslo Kulturnatt og kjenner godt til konseptet gjennom jobb.

Hva syns du om kulturnatten?

Jeg synes det er et fantastisk tiltak og tilbud til oss som bor i byen, og de heldige besøkende som kan få med seg dette arrangementet. «Hele» Oslo åpner dørene sine og gir publikum muligheten til å bli kjent med kriker og kroker av byen sin som vanligvis ikke er åpne eller tilgjengelige, eller med helt nytt innhold kun denne kvelden. Elsker at byen brukes på en helt annen måte enn til vanlig, at den fylles av kultur og opplevelser, og sprer folk omkring. Det er jo en utrolig sosial kveld, hvor du bare kan flyte rundt og plukke fritt fra et variert og fullpakket program. Og så er det aller meste gratis – så hva mer kan man egentlig be om?

Hva var din forrige kulturopplevelse?

Jeg var nettopp på Refsnes Gods på Jeløy, et sted som er fylt av norske kunstverk, blant annet av Oslos egen Edvard Munch. Har også hatt mange gode mat- og filmopplevelser i det siste, som begge er av mine store interesser. Og så har jeg nettopp skaffet meg billetter til No4-konsert på Parkteatret i høst, det gleder jeg meg veldig til!

Er det noe du savner i kulturlivet i Oslo?

Nei, egentlig ikke. Jeg synes Oslo er en mangfoldig og spennende kulturby, som stadig er i utvikling og bevegelse. Det dukker hele tiden opp nye steder, nye tiltak, nye scener som beriker byen og livene til oss som oppholder oss her. Jeg føler meg utrolig heldig som bor her og har muligheten til å oppleve alle disse tingene – skulle bare ønske jeg hadde enda mer tid til å få med så mye mer!

Fotokred: Visit Oslo

#Oslokulturnatt

 • Vill jazz og tarotkort fra en radikalisert Pippi. Kunstner Tanja Schlander inviterer til performance med tarot-lesing av publikum, frijazzutblåsning, og et særdeles personlig lydportrett. Les mer på Ultima.no. 
Fri entre. I samarbeid med @oslo_kunstforening og @oslo_kulturnatt #ultimafestivalen #oslokunstforening #oslokulturnatt
 • "Contestants"
 • #oslografi #oslokulturnatt #streetsofoslo #selfportrait
 • Girl and her cat.
 • #Oslo fell in love with Yemen Blues last night! Their music and energy were out of this world. Thank you so much for coming. We hope you come back to Norge again real soon ❤️
 • • You are the secret I'm dying to tell everyone • -Kid.
 • Oslo kulturnatt er stolte av å presentere verdens første innsektsvennlige endagsfestival! Det er viktig å formidle kultur, men enda viktigere å ta vare på planeten vår🐛🌸☀️ Fredag 13.9 - 2019 Link i bio - 👍🏻 #kulturetaten #oslokulturnatt
 • • now and then, a silent bird writes sanskrit in the air•
 • a to co ??? #oslonorway #oslo #oslocycling #oslopride #oslopropiedades #promenadenoslo#oslonorway #oslobilder #oslokulturnatt #oslokulturskole
 • Flowers of love. #zianzo #wearableart #handpainted #håndlaget #kunstverk #oslodesign #modernkunst #sparkjøp #lokalkunstner #julekjole #festantrekk #uniquedesign #gavetips #motehus #designmesse #oslokulturnatt #maleri #gallerioslo 
www.zianzo.com