Historie og Museum

Kveldsåpent museum med aktiviteter

Opplev museet på kveldstid! Denne kvelden har vi åpent ekstra lenge og med gratis inngang som del av Oslo kulturnatt. Vi har utstillinger om zoologi, geologi og klima.

Gå på oppdagelsesferd blant dinosaurer, verdens dyr eller i en krystallgrotte. Ta på en vulkansk bombe og stå midt i en virtuell tropisk storm i Klimahuset.

Denne kvelden har vi også drop in-verksted, omvisninger,og minikonserter på museet.

Verksted i Klimahuset: Lag framtidens dyr!

Drop-in mellom kl. 17 og 20.

Gjennom evolusjon tilpasses dyr endringer i miljøet og klimaet. Hvordan tror du fremtidens dyr ser ut? Velg blant flere klimasoner og et mangfold av dyrekroppsdeler og sett sammen ditt helt unike dyr. Vi har lyskasser så du kan ta bilde eller lage en animasjonsfilm av dyret du har laget (for å lage film må du ha smarttelefon med animasjonsapp).

Omvisninger hver time

17:30     Forbløffende dyr – bli med og høre mer om noen av de fascinerende dyrene i de zoologiske utstillingene. Oppmøte i foajeen i Collets hus.

18:30     Høydepunkter fra livets utvikling – bli bedre kjent med noen av våre mest unike objekter i Livets utvikling, utstillingen som viser evolusjon fra noen av de tidligste tegnene til liv til oss mennesker. Oppmøte i foajeen i Brøggers hus.

19:30     Ekspedisjon Svalbard! Bli med tilbake til juratiden, da fiskeøgler, svaneøgler og ammonitter regjerte på Svalbard. Oppmøte i foajeen i Brøggers hus.

Omvisningene varer i 20 min.


Kartvisning:

#Oslokulturnatt