Utforsk

Kulturnatt på Sexologiskolen Oslo

17.00-18.30 ca.: Åpning av Sexologifestivalen Oslo. Felles meditasjon. INTRO om Sexologiskolens historie og utdannelser på Sexologiskolen v. Yazmin Fox Eisen. Yazmin Fox er stifter og daglig leder av Sexologiskolen. Utdannet i allmenn og klinisk sexologi, samt på Senter for familieutvikling København mm. 

20.00-20.45: ”God kommunikasjon i Parforholdet” Yazmin Fox Eisen
Hor om hvor vigtig god kummunikasjon er i et sunt og lykkelig parforhold. Det er vigtig både for hver enkelt, for paret og for barna – ja, hele familien! Men hvordan? Lær mer om hvordan du får et godt språk, bliver god til å lytte aktivt og får sunne mønstre – til gagn for alle. Velkommen!

21.00-21.45 ca.: ”Omskjæring – man skjærer da ikke i friske barn!” Lena Nyhus
Finurlige fakta om forhuder. Fra tilbedelse til avsky – forhuden er en kroppsdel som mange mennesker har en sterk holdning til, men hvorfor? Hvem har forhuder? Hva brukes de til? Hvem har tilbedt dem, og hvordan? 30 minutters festfyrverkeri av fakta om menneskers finurlige forhud. Lena Nyhus er forkvinne for Intact Denmark – Forening mot barneomskjæring. Intact Denmark veileder omskårne og pårørende, og jobber for innførelse av aldersgrense på 18 år for kjønnskirurgi på friske barn. www.intactdenmark.dk

23.00-23.45: ”Barns seksuelle lek” Tone Haldorsen
I dette foredraget tar Tone for seg hva som er naturlig seksuell utforsking hos barn helt ned i barnehagealder, og hvordan voksne med enkle grep kan lære barn grenser helt fra de er små. Måten vi snakker til og oppfører oss rundt barn mtp kropp og seksualitet, former barna til hvoran de forholder seg til disse tingene som voksne. La oss bygge et godt grunnlag for dem! Tone Haldorsen er sertifisert sexolog og parterapeut, underviser, foredragsholder og skribent. www.tonehaldorsen.com

00.00-01.00: Film “Erotisk Tantra – veien til et bedre sexliv” (kun on location, sendes ikke online) v. og av Yazmin Fox Eisen & Substanz/ Nordisk Film Lær om Erotisk Tantra – og hva denne mer enn 5000 år gamle tadisjonen kan gjøre for deg. Før filmen er det en kort felles meditasjon. Etter filmen er det muligheter for å snakke om tantra, stille spørgsmål, få svar og debattere. Møt Yazmin Fox Eisen, filmens instruktør og manuskriptforfatter. 
Denne er kun on location, og sendes ikke online. 


Kartvisning:

#Oslokulturnatt