Musikk og dans

Balkanmusikk og gratis badstue på Sukkerbiten

Under årets Kulturnatt byr vi på gratis fellesbadstue og balkanmusikk på brygga utført av en maestro på trekkspill! Velkommen til liv og røre og varme badstuer på Sukkerbiten fra kl16-19 fredag den 16. september!
Bjørn-Petter Tøsse er en allsidig musiker fra Hustadvika i Møre og Romsdal. Selv om han har vandret innom alle mulige sjangre og flere instrumenter har han fått fordype seg i balkansk musikk og trekkspillet. Før pandemien fikk Tøsse spilt i alt fra USA til India, via Balkanhalvøya og Frankrike. Han har vunnet tre NM-gull på trekkspill, publikumsprisen fra det serbiske trekkspillmesterskap og har spilt med flere av de største musikerne på Balkan. Under pandemien fikk Bjørn-Petter Tøsse fullført en mastergrad om bulgarsk bryllupsmusikk fra Norges musikkhøgskole og spilt inn et soloalbum. I tillegg spiller Tøsse i bandene «Balgyp», «Benny Lee and his country syncopators» og «Batkakollen». Vi gleder oss veldig til Bjørn Petter Tøsse solokonsert fredag 16. september klokken 17.
Sees!
Konserten er gratis og det er bare å møte opp for å overvære den fra brygga så langt det er plass. Kapasitet på ca 70 personer.
Gratis fellesbadstue fungerer med første folk til mølla prinsippet, ved oppmøte på Sukkerbiten spør man om ledighet. Det er to sesjoner med start kl16 og 1730. Det er ca 40 plasser per sesjon.

Kartvisning:

#Oslokulturnatt