Gratis kajakkpadling i hjertet av Oslo

Er kajakkpadling noe for deg? Under kulturnatta vil denne gjengen hjelpe deg med å finne ut av akkurat det.

Foto: Mad Goats

 

Åssen er sommeren hos padlegjengen?

– Vi har hatt en super sommer med mer aktivitet enn vi kunne tenke oss. Til nå har vi kun fått 5 av 5 stjerner på tilbakemeldinger fra våre kunder, hvor fantastisk er ikke det?

Vårt prøveprosjekt på gratis kajakkurs er godt i gang. Kursene er ment for grupper som kanskje ikke hadde hatt mulighet til å gjøre det på egenhånd. Dette er noe vi skal bygge videre på neste sesong.

Samtidig planlegger vi andre utvidelser av vår kajakkskole. Følg med, dette blir spennende!

Hvem er dere i Oslo kulturnatt?

– Mad Goats Kajakkskole vil tilby gratis kajakkpadling under Oslo Kulturnatt. Dette er en gylden mulighet for deg som lurer på om kajakkpadling er noe for deg. Instruktøren vil også ha gode tips for deg som kunne tenke deg å lære å padle kajakk. Møt oss på baksiden av Operahuset!

Hva er det som driver dere?

– Drømmen vår er å bruke kajakkpadling til å bygge et sunt og aktivt miljø gjennom en utfordrende aktivitet. Vi ønsker at en del av Mad Goats skal hjelpe i den sosiale velferdssektoren og gi folk energi til å komme seg tilbake til arbeidslivet. Vi vet at utendørs aktiviteter og kajakkpadling, kan være med på å endre livet til det bedre.

Hvorfor startet dere kajakkskole?

– Tenk å kunne kombinere hobby, jobb og noen som kan hjelpe andre mennesker? Vi så også et hull i markedet når det kommer til kvalitet på kurs. Vi har derfor fokusert på å ha skikkelig utstyr til våre kursdeltakere, de beste instruktørene og det beste kurs-innholdet.

#Oslokulturnatt